Tarinamme

 

Health & Beauty by Sini

Hei, olen Sini. Olen työskennellyt hyvinvoinnin parissa vuosia ja valmentanut asiakkaita kohti hyvää ja keveää oloa niin henkisesti kuin fyysisesti jo vuodesta 2004. Haluan inspiroida ihmisiä voimaan paremmin eteeristen öljyjen, luonnollisen ravinnon, oikeanlaisen levon ja mielekkään elämän avulla. 

 

Ollessani toista kertaa kuukauden sisällä kamalassa flunssassa ja stressaantuneena sängyn pohjalla selaisin kännykkääni ja jostain syystä silmiini sattui useamman kerran artikkeleita eteerisistä öljyistä. Aloin tutustua niihin enemmän ja myös tutkimuksiin, mitä eteerisistä öljyistä on tehty sadoittain. Kun luin, miten eteeriset öljyt menevät 20 sekunnissa hajuaistin kautta aivoihin ja limbiseen järjestelmään sekä siellä sijaitsevaan traumakeskukseen sekä ihon kautta 20 minuutissa kehon jokaiseen soluun, kiinnostuin todella. Luin enemmän ja aloin närkästyä, miksei kukaan ole kertonut minulle näistä. 

Tutkin asiaa enemmän ja sain selville, että on monenlaisia öljyjä synteettisistä hajusteista laimennoksiin sekä terapeuttisiin 100% eteerisiin öljyihin. Vertailin, punnitsin ja kuuntelin intuitiotani. Lopulta päädyin kokeilemaan Young Livingin öljyjä. 

Olen todella hajuherkkä ja kehoni reagoi muutenkin herkästi. Aluksi ajattelin, että pyörryn näihin hajuihin ja haistan ne jo kaukaa pelkästään pullon läpi (hajuherkkyydet eivät muuten liity tuoksuihin, vaan synteettisten hajusteiden kemikaaleihin. Mutta aluksi keho voi saada stressireaktion kaikista hajuisteista, kunnes ymmärtää, että kyse on luonnollisesta tuoksusta). Niinpä ensimmäisen yön öljypulloni viettivät parvekkeellani, mutta jo seuraavasta päivästä lähtien kehoni alkoi tottua niihin paremmin. Sitruunasta ja piparmintusta tulivat heti käsilaukkuni vakiopullot. Pian huomasin käyttäväni öljyjä pitkin päivää, vointini oli virkeämpi ja tasapainoisempi sekä vastustuskykyni vahvempi.  

Olen vaikuttunut öljyjen voimasta tunteiden parissa työskennellessä. Onhan öljyjä käytettykin vuosituhansien ajan henkisen ja hengellisen hyvinvoinnin tukena. On ollut hienoa seurata, miten öljyt ovat voineet olla tukena monille hyvinvoinnin eri osa-alueilla. 

Suhtaudun nöyryydellä ja suurella intohimolla luonnon apteekkiimme, joka tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja. Suosittelen tutustumaan öljyihin. Ne keskustelevat jokaisen kanssa omalla tavalla. Olen mielelläni ohjaamassa ja auttamassa eteeristen öljyjen turvallisessa käytössä. 

 

Arvoni eteeristen öljyjen ja hyvinvoinnin parissa työskennellessä ovat:

  • AITOUS
  • REHELLISYYS
  • ASIANTUNTIJUUS
  • MAANLÄHEISYYS

 

Rakastan kauneutta, luontoa ja kukkasia. Arvostan intuition voimaa ja kehon kuuntelua. Saan virtaa levollisuudesta ja rauhasta sekä hassuttelusta ja naurusta. Kirjoitan myös blogia Jotain sinistä.  

 

 Iloisin terveisin, Sini Kujala  #12434324

Sini Kujala